Diensten

Data analyse

Interpreteren van websiteverkeer, klikgedrag en conversies met als doel inzicht te verkrijgen in gebruikersgedrag om de gebruikerservaring te verbeteren, de siteprestaties te optimaliseren en doelgerichte beslissingen te nemen voor marketingstrategie├źn.

Design System

Een gestandaardiseerde set van herbruikbare designelementen en regels die consistentie bevordert en effici├źntie vergroot bij het ontwikkelen van digitale producten.

Usability Testing

Evalueert de bruikbaarheid van een product door echte gebruikers taken uit te laten voeren, om zwakke punten te identificeren en de gebruikerservaring te verbeteren.

UX/UI Design

Het ontwerpen van een optimale gebruikerservaring (UX) en een aantrekkelijke gebruikersinterface (UI) voor digitale producten of services.

Solution Architecture

Schematische weergave van de structuur en integratie van IT-oplossingen, waarbij technologie, processen en systemen worden afgestemd op zakelijke doelstellingen.

Prototyping

Een interactief model van de gebruikerservaring stelt ontwerpers en stakeholders in staat om te testen en optimaliseren voorafgaand aan de ontwikkeling.

Customer Journey Mapping

We brengen de klantreis visueel in beeld om inzicht te krijgen in klantinteracties en ervaringen.